[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniu 17 marca 1955 mija 10 lat kiedy na prastarej ziemi malborskiej zamilkły działa. (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem uroczystości 16.03.1955 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.