Komendy hufców harcerek i harcerzy w Gdyni urządzają z okazji 20-lecia pracy harcerstwa gdyńskiego wystawę dorobku. (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o wystawie, która miała miejsce w październiku 1948 r.
Keywords: Harcerze -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne