Odsłonięcie pomnika Bohaterów Obrony Helu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia odsłonięcie Pomnika Obrońców Helu na Helu, 15. 10. 1979 rok.