Ex Libris Muzeum Diecezjalnego w Tarnowie / Andrzej Buchaniec. - Buchaniec, Andrzej (1944- ). (1975)
W obramowaniu Matka Boska z Dzieciątkiem, dookoła napis: Ex Libris Muzeum Diecezjalnego w Tarnowie, po prawej stronie mały herb Tarnowa. Pod wyobrażeniem autograf artysty.