[Afisz. Incipit] W 3-cia rocznice Utworzenia P.K.W.N. w dniu ... odbędzie się w Domu Społeczno Oswiatowym w Sławnie uroczysta akademia ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczoystościach 21 lipca 1947 roku.