[Afisz. Incipit] W 3-cia rocznice Utworzenia P.K.W.N. w dniu ... odbędzie się w Domu Społeczno Oswiatowym w Sławnie uroczysta akademia ... (Darłowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczoystościach 21 lipca 1947 roku.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.