"Przenieść w obcy kraj ojczyznę i przechować ją..." : Stanisław Tarnowski o swoich spotkaniach z polskimi rodzinami na Pomorzu / Elżbieta Malinowska. - Malinowska, Elżbieta (1947- ).
Słowa kluczowe: Stanisław Tarnowski, Z wakacji, literatura polska.