"Przenieść w obcy kraj ojczyznę i przechować ją..." : Stanisław Tarnowski o swoich spotkaniach z polskimi rodzinami na Pomorzu - Malinowska, Elżbieta (1947- ). (2011)
Słowa kluczowe: Stanisław Tarnowski, Z wakacji, literatura polska.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny rownież online.
Streszczenie w języku angielskim oraz włoskim.
Keywords: Tarnowski, Stanisław -- (1837-1917).; Rodzina -- w literaturze