Kancyonał pieśni nabożnych według obrządku Kościoła Katolickiego na uroczystości całego roku z przydatkiem wielu nowych o różnych Świętych Pańskich : za pozwoleniem Starszych przedrukowany w Poczajowie. ([s.n.], 1828)
Estr. notuje: Egzemplarz Biblioteki PAN w Gdańsku niepełny, brak końca.