Ex Libris Inż. Stanisław Majewski - Steller, Paweł (1895-1974).; Majewski, Stanisław (1878-1955). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1955)
Na tle kryształów, tarcza ze skrzyżowanymi dwoma młotkami, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Inż. Stanisław Majewski.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według działalności artysty i właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w