[Afisz teatralny. Incipit:] Repertuar Teatrów "Wybrzeże" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o reperturze majowym w 1948 roku.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Teatr -- Polska -- 1945-1970.; Afisze -- Polska -- 1945-1990.