[Afisz. Incipit] Sopot 8.VIII. 47 Kazimierz Wiłkomirski dyrekcja VI. Koncert Symfoniczny Jan Ekier fortepian ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie 8.08.1947 r. w Operze Lesniej w Sopocie.