Ex - Libris Amanda Sutt / E. Okas. - Okass, Evalds (1915-2011) ([wydawca nieznany], 1957)
Kobieta w roboczym ubraniu ze stosem książek w rękach. U dołu napis: Ex - Libris Amanda Sutt. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.