Ogłasza się nabór kandydatów do Międzyzakładowych Zasadniczych Szkół Zawodowych. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańskie, Województwo (1950-1974).