Loteria Dominikańska Wieczoru Wybrzeża. - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1984)
Plakat Wieczoru Wybrzeża zachęcający do wzięcia udziału w loterii podczas Jarmarku.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Jarmarki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.