[Marien-Torbogen i. Sommer] B. Hellingrath. - Hellingrath, Berthold (1877-1954) (1910)
Widok na Bramę Cmentarną przy Kościele Mariackim w Gdańsku i tyły dwóch domów ul. Piwnej widziane od strony dziedzińca kościelnego.