[Muzeum "Błyskawica"] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia kolejkę do wejścia na pokład okrętu-muzeum "Błyskawica" w Gdyni, 1979 r.