[Ulotka. Incipit] Der Westpreußische Botanisch-Zoologische Verein gibt sich die Ehre ... zur Feier seines 50 jährigen Bestehens ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Zaproszenie na uroczystości jubieluszowe.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie