Ex Libris André Gastmans / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Kwitnąca gałązka, obok napis: Ex Libris André Gastmans. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.