[Ulotka. Incipit:] Die Verlobung meiner Tochter Renate ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1935)
Druk informujący o zaręczynach Lucy Lerche z Wrzeszcza z Fritz Brinkmann z Berlina 25.07.1935.
Keywords: 1901-2000; Zaręczyny; Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne