[Afisz. Incipit] W sali ... wystąpią: art. Teatru Kameralnego w Łodzi Hanka Bielicka Ludwik Sempoliński Mieczysław Wróblewski (fortepian) ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu.