Ex Libris N. Lippóczy'ego - Skiba, Janusz (1932- ).; Lippóczy, Norbert (1902-1996). ([S.l., 1971)
Przedstawia głowę z profilu. Napis u dołu po lewej stronie: Ex Libris i u dołu pod kompoz.: N. Lippóczy'ego.
Na odwrociu nazwisko aut., technika graf. i data.