[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Starogradzie Gd. ... w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów głosowania ... / Michał Kaczan. - Kaczan, Michał ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego obwodów głosowania i siedzib obwodowych komisji wyborczych na terenie Powiatu Satrogard Gd. podczas wyborów do Sejmu PRL oraz do rad narodowych 16 kwietnia 1961 r.