[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Starogradzie Gd. ... w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów głosowania ... - Kaczan, Michał (Starograd Gd. : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego obwodów głosowania i siedzib obwodowych komisji wyborczych na terenie Powiatu Satrogard Gd. podczas wyborów do Sejmu PRL oraz do rad narodowych 16 kwietnia 1961 r.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.