[Ulotka. Incipit] Sala koncertowa Grand Hotelu - Sopot piątek 27 sierpnia 1948 r. śpiewa Jerzy Garda. (Sopot : [wydawca nieznany], 1948)
Ulotka z programem koncertu.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.