Grösstes Spezialhaus für Pelzwaren - Paul Radtke Danzig ([Gdańsk : s.n., 1924)
Katalog z oferta handlową gdańskiej, przedwojennej firmy Paul Radtke Danzig znajdujący się na Gr. Wollwebergasse 11 (Tkacka).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Futra -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.