Johannes Brüggemann - Johannes Brüggemann Danzig ([Gdańsk : s.n., 1924)
Druk reklamujący gdańską, przedwojenną kwiaciarnię Johannes Brüggemann Danzig w St. Georghalle (Dwór Bractwa św. Jerzego).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Kwiaty -- sprzedaż -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.