Do Brygadjera Piłsudskiego byłego członka Rady Stanu / Iza Moszczeńska. - Moszczeńska, Izabela (1864-1941) ([wydawca nieznany], 1917)
Druk ulotny z 1917 r. z krytyką J. Piłsudskiego w reakcji na "kryzys przysięgowy".