Do Brygadjera Piłsudskiego byłego członka Rady Stanu - Moszczeńska, Izabela (1864-1941). (Warszawa : [wydawca nieznany], 1917)
Druk ulotny z 1917 r. z krytyką J. Piłsudskiego w reakcji na "kryzys przysięgowy".
Na druku: Warszawa, dn. 11 lipca 1917 r.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Keywords: Piłsudski, Józef -- (1867-1935).; Piłsudski, Józef -- (1867-1935) -- przywództwo wojskowe -- druki ulotne; Wojna światowa (1914-1918) -- Polska; Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- druki ulotne; Polska -- 1914-1918 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.