Sierpień 80 : Stocznia Gdańska Brama główna nr 2 / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia siedzących na murku robotników, prawdopodobnie w pobliżu bramy nr 2 w Stoczni Gdańskiej, 29 sierpnia 1980 r.