Tydzień Polskiego Czerwonego Krzyża w Gdyni 1-7.VI. 1947. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o obchodach 1-7 czerwca 1947 r. wraz ze szczegółowym programem.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty