Koncert kameralny : Sezon 1976/77 - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). ([S.l. : s.n.], 1976)
Program koncertu, który miał miejsce 19.04.1977 r.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- programy; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.