Premier Piotr Jaroszewicz w rozmowie ze stoczniowcami Gdańska z wydziału K I / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Piotra Jaroszewicza na spotkaniu ze stoczniowcami w Gdańsku, styczeń 1971 r.