Premier Piotr Jaroszewicz w rozmowie ze stoczniowcami Gdańska z wydziału K I - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1973)
Przedstawia Piotra Jaroszewicza na spotkaniu ze stoczniowcami w Gdańsku, styczeń 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Jaroszewicz, Piotr -- (1909-1992) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Stoczniowcy -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk