[Afisz. Incipit] The Phantom's-Anglia Najmłodszy zespół Brytyjski ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie grupy brytyjskiej oraz zespołu Niebiesko-Czarni 24-26.08.1966, Teatr Letni w Sopocie.