[Afisz. Incipit] The Phantom's-Anglia Najmłodszy zespół Brytyjski ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie grupy brytyjskiej oraz zespołu Niebiesko-Czarni 24-26.08.1966, Teatr Letni w Sopocie.
Keywords: Niebiesko-Czarni.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.