Ex Libris Peter Peijnenburg W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1983)
Przedstawia muszle ślimaków, z których wystają płatki kwiatowe. U góry napis: Ex Libris Peter Peijnenburg, niżej łacińska sentencja: Luctor Et Vincam. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.