Ex Libris Peter Peijnenburg - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Peijnenburg, Peter J. J. ([Gdynia, 1983)
Przedstawia muszle ślimaków, z których wystają płatki kwiatowe. U góry napis: Ex Libris Peter Peijnenburg, niżej łacińska sentencja: Luctor Et Vincam. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999