[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... urządza ... uroczystą akademię p.t. 29-ta rocznica Armii Radzieckiej / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii w sali Teatru Miejskiego.