[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... urządza ... uroczystą akademię p.t. 29-ta rocznica Armii Radzieckiej - Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii w sali Teatru Miejskiego.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Związek Radziecki. -- Sovetskaâ Armiâ -- rocznice -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.