Mrożek - życie warte jest życia - Chara, Paweł (1978- ).; Fundacja im. Sławomira Mrożka ([Dębno] : Fundacja im. Sławomira Mrożka, 2014)
Album fotograficzny towarzyszący wystawom.
Wprowadzenie również w jęz. wł.
Keywords: Mrożek, Sławomir -- (1930-2013) -- katalogi wystaw; Portrety (fotografia) -- Polska -- 1990- -- katalogi wystaw