[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet OMTUR w Elblągu zawiadamia, że w dniach 2 i 3 sierpnia 1947 r. w Polonii (za kanałem) odbędzie się ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie tanecznej 2-3.08.1947 r. z udziałem orkiestry "Wicher".