Ex Libris Jana Kotrbova / O. Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1960)
Przedstawia uliczkę z domkami i kościołem. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Jana Kotrbova. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.