Ex Libris Jana Kotrbova - Feil, Otto (1894-1985).; Kotrbova, Jana. ([S. l., 1960)
Przedstawia uliczkę z domkami i kościołem. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Jana Kotrbova. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.
Nazwisko aut. ołówkiem pod wyobrażeniem, data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.