[Afisz. Incipit] Występy gościnne w operze Aida ... ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o wydarzeniu 16.07.1966 r. w Operze Leśnej w Sopocie. Krystyna Kostal mezzosopran, Stanisław Romański tenor.