[Afisz. Incipit:] Spotkanie Piłkarskie Wejście do II Klasy Państwowej Górnik Wałbrzych Kolejarz Gedania-Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o spotkaniu 16.07.1950 r. na Stadionie Miejskim we Wrzeszczu.