Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, fragment VI, attyki renesansowej [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia fragment renesansowej attyki Ratusza Głównego Miasta podczas konserwacji, 1952 r.