[Afisz. Incipit] Wojew. Rada Związków Zawodow. w Gdańsku zaprasza na wielką imprezę p.t. Świąteczne Niespodzianki ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o imprezie. Udział biorą soliści Państwowej Opery Bałtyckiej: Danuta Zimna, Hanna Zawadzka, Grzesław Wielikaniec.