Ex Libris Kadar Lajos [Trojan Marian Józef]. - Trojan, Marian Józef (1931-2016) (1971)
Przedstawia zegar, z prawej strony w ozdobnym półkolu napis: Ex Libris, z lewej strony u dołu napis: Kadar Lajos.