Ex Libris Kadar Lajos - Trojan, Marian Józef (1931-2016).; Kadar, Lajos ([S.l.], 1971)
Przedstawia zegar, z prawej strony w ozdobnym półkolu napis: Ex Libris, z lewej strony u dołu napis: Kadar Lajos.
Na odwrociu nazwisko aut., technika graf. i data.